HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSvampepizza
topBanner
Svampepizza

Svampepizza

med spinat & tomatsalat

Mmm hjemmelavet pizza… Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smage, og går all in med en hvid sauce lavet på creme fraiche, spinat og karamelliserede løg til at sprede ud over den tykke pizzabund. Top med stegte svampe, marinerede tomater og lagret ost. Friskhakket salvie, drysset ovenpå, giver denne vidunderlige, vegetariske pizza prikken over i’et.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittermælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Pizzadej

(Indeholdergluten)

100 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 pose

Basilikum

2 stk

Tomat

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4149.4453 kJ
Kalorier (kcal)991.7412 kcal
Fedt43.062 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat99.2953 g
Sukker9.1 g
Protein33.8085 g
Salt4.2 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P]. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svampe, hvidløg og oregano i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Tilsæt crème fraiche og Hvide Løjer & Urter, og lad simre i 1 min. Tilsæt spinat, og lad simre i 2-3 min, eller indtil den er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

4

Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud, og placer på bagepladen. Fordel spinatsauce på pizzadejen, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 10-15 min, eller indtil gylden.

5

Skær tomat i tynde både. Hak basilikum fint. Bland tomat, basilikum, balsamico og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.

6

Skær pizza ud i mindre stykker. Server med tomatsalat.