Mmm hjemmelavet pizza… Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smage, og går all in med en hvid sauce lavet på creme fraiche, spinat og karamelliserede løg til at sprede ud over den tykke pizzabund. Top med stegte svampe, marinerede tomater og lagret ost. Friskhakket salvie, drysset ovenpå, giver denne vidunderlige, vegetariske pizza prikken over i’et.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
15 ml
Balsamico
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
100 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
2 stk
Tomat
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 g
Oregano, tørret
¼ tsk
Sukker (trin 5)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P]. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svampe, hvidløg og oregano i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip salt* og peber*.
Tilsæt crème fraiche og Hvide Løjer & Urter, og lad simre i 1 min. Tilsæt spinat, og lad simre i 2-3 min, eller indtil den er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.
Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud, og placer på bagepladen. Fordel spinatsauce på pizzadejen, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 10-15 min, eller indtil gylden.
Skær tomat i tynde både. Hak basilikum fint. Bland tomat, basilikum, balsamico og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.
Skær pizza ud i mindre stykker. Server med tomatsalat.