Stegt laks og honning-sennepsdressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt laks og honning-sennepsdressing

Stegt laks og honning-sennepsdressing

med lun panzanellasalat og sprød bacon

Så blev det tid til at grille, og i aften har laks hovedrollen på grillen. Stegt laks og honning-sennepsdressing og panzanellasalat med sprød bacon er en vidunderlig ret, der byder på perfekt kontrast i smag og tekstur på tallerkenen. Vi springer kartofler over i aften, og lader de lækre brødcroutoner i panzanellasalaten sørge for, at alle bliver mætte!

Tags:
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Sennep
Sulfitter
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Zucchini

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

62.5 g

Bacon, skiver

250 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

2 g

Groftmalet peber

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

6 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3557 kJ
Kalorier (kcal)850 kcal
Fedt53.6 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat49 g
Sukker17.2 g
Protein42.7 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager og croutoner
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugt og zucchini i 2 cm tern. Fordel i den ene side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Riv brød i mindre stykker, og fordel i den anden side. Dryp med olivenolie*[1 spsk I 2 spsk], og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-13 min.

Steg bacon
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken. Halver cherrytomater. Hak basilikum groft (gem nogle blade til anretning). Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip grovmalet peber.

Steg laks
3

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg laks med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. GRILL: Pensl laks med olivenolie inden den krydres. Grill med skindsiden nedad i 6-8 min. Vend laks, og grill videre i 1-2 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Lad hvile i en foliepakke. TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Bland dressing
4

Bland honning-sennepsdressing, sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], et nip salt* og resterende groftmalet peber i en lille skål. Skær bacon i 2 cm tern. Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.

Bland panzanellasalat
5

Bland peberfrugt, zucchini, croutoner, basilikum, rucola, cherrytomater, halvdelen af bacon og halvdelen af hård ost i en stor skål. Dryp med halvdelen af dressing, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret laks og panzanellasalat på tallerkener. Drys med resterende bacon, hård ost og basilikum. Dryp med resterende dressing.