Pan seared steak and vibrant salsa verde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pan seared steak and vibrant salsa verde

with cacio e pepe potatoes and fresh mozzarella

Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

1 stk

Basilikum

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Citron

400 g

Små kartofler

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

40 g

Rucola

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salsa

2 spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3160 kJ
Kalorier (kcal)755 kcal
Fedt41.4 g
Mættet fedt14.9 g
Kulhydrat39.8 g
Sukker6.8 g
Protein54.1 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image