
I aften handler det om premium steak. Vi har skabt et måltid, du sent vil glemme, med vores Rumpsteak og aromatisk salsa verde. Forkæl familien med et italienskinspireret førsteklasses måltid, hvor steaken får selskab af persillesalsa med pinjekerner, hasselback kartofler med finrevet ost og masser af sort peber, og mozzarellasalat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Rumpsteak
1 stk
Basilikum
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Citron
400 g
Små kartofler
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nødder, Byg, Havre)
125 g
Cherrytomater
1 stk
Salat
1 stk
Agurk
¼ tsk
Salt til kød
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salsa
2 spsk
Olie til salsa
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.
Placer et par kartofler mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt, og skær tynde snit (men ikke helt igennem). Fortsæt med resterende kartofler.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne og møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til et skærebræt, og hak groft.
Halver citron.
Hak basilikum og persille fint.
Bland urter, salt, olivenolie og et skvæt citronsaft i skålen med pinjekerner.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad.
Halver cherrytomater.
Skær agurk i halve skiver.
Hæld væde fra mozzarella, og skær i 2 cm tern.
Fordel salat, cherrytomater og agurk i lag på et fad. Top med mozzarella, olivenolie og salt.

Top kartofler med finrevet ost lige inden servering.

Anret bøffer, salat og kartofler på tallerkener.
Top bøffer med salsa verde.