Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en luksussandwich i verdensklasse! Vi fylder vores luksuriøse sandwich med rumpsteak, som vi først steger til perfektion. Der kommer også karamelliserede løg, rucola, ost og aioli i vores sandwich, som giver både sødme, syrlighed, sprødhed og cremethed. Alt i alt en perfekt sandwich!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Rumpsteak
1 stk
Løg
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
40 g
Rucola
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.
Placer brød direkte på risten i ovnen, og varm i 7-8 min.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Skær bøffer i 1 cm skiver, når de har hvilet i et par minutter.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Del brød på langs, og smør begge sider med aioli.
Top undersiden af brød med karamelliserede løg, bøf, cheddar/gouda og rucola.
Luk med oversiden af brød.
TIP: Bag sandwich i ovnen i 2-3 min, hvis du ønsker osten smeltet.