Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Aftenens skønne sauce indeholder tomater, zucchini, aubergine, timian, hvidløg og ricotta. Vi topper med revet hård ost, som smelter sammen med herlighederne!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ stk
Zucchini
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
250 g
Tagliatelle
(Indeholder: Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
50 g
Ricotta
(Indeholder: Mælk)
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 pose
Timian
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Aubergine
1 dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
½ spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær aubergine, peberfrugt og zucchini i 1 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk timian.
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Steg løg i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.
Tilsæt hvidløg og timian, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt hakkede tomater, ricotta, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, halvdelen af chiliflager, vand og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'.
Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.
Vend pasta og bagte grøntsager i stegepanden med tomatsauce.
Krydr med et nip salt og peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med resterende chiliflager og finrevet ost.