HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Pankoblomkål
topBanner
Sprød pankoblomkål

Sprød pankoblomkål

med hvidløgsris og stegte grøntsager

Prøv disse krydrede, bagte blomkålsbuketter, der smukt ledsages af friske, sprøde grøntsager i en kombination, der vil åbne dine øjne får blomkålens vidunderlige evner. En perfekt afbalanceret ret, hvor hvidløgsrisene er den hemmelige ingrediens.

Tags:Vegetarisk
Allergener:ægsennepglutensojasesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Ketchup

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

60 g

Spinat

1 stk

Gulerod

2 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

275 g

Blomkål

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

efter behov

Smør (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)689 kcal
Energi (kJ)2882 kJ
Fedt25.25 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat94.37 g
Sukker12.9 g
Protein16.58 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær blomkål i små buketter. Bland aioli, et nip chiliflager, en smule olivenolie*, et nip salt* og halvdelen af ketchup til en dressing i en stor skål. Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing. Tilsæt panko, og vend med blomkål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk dl | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Skyl spinat, og hak groft. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skær agurk i tynde skiver.

4

Bland sesamfrø, et nip chiliflager, sojasauce, mayonnaise og resterende ketchup i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt spinat og det hvide forårsløg, og steg i 1-2 min.

6

Anret hvidløgsris og stegte grøntsager i dybe tallerkener. Top med blomkål og agurk. Dryp med chilimayo. Drys med det grønne forårsløg.