
I aften laver vi superlækker, perfekt stegt sprød kylling med spændende tilbehør. Sprød, ovnbagt broccoli, vilde ris og cremet hvidløgsdressing. En favorit for hele familien.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Langkornede hvide ris
4 g
Hvide Løjer & Urter
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
250 g
Broccoli
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
280 g
Kyllingebryst
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
2 stk
Gulerod
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris, Ginger Ninja, bouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget.

Imens, skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme.
Steg kylling i 7-10 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak hvidløg fint, og bland med yoghurt og mayonnaise i en lille skål.
VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Anret ris, grøntsager og kylling på tallerkener.
Server med hvidløgsdressing.

