
Hypnotiser de små i familien med lyden fra dine gnaskende tænder, når du spiser vores sprøde kylling og ser på, mens deres tænder begynder at løbe i vand. Serveres sammen med fritter og en forfriskende gulerodssalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kålblanding, skåret
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Lime
1 stk
Æg

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler til fritter. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 30-35 min.

Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Hæld panko i en dyb tallerken, og krydr med salt* og peber*. Slå æg* ud i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko. TIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden.

Skær hjertesalat i 2 cm tykke skiver. Riv gulerod fint. Bland salat, gulerod, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål.

Bland fraiche og ketchup i en lille skål.

Anret kylling, fritter, salat og dressing på tallerkener.