Skip to main content
Sprød kylling
Sprød kylling

Sprød kylling

med fritter & gulerodssalat

4.2
(297)

Hypnotiser de små i familien med lyden fra ​​dine gnaskende tænder, når du spiser vores sprøde kylling og ser på, mens deres tænder begynder at løbe i vand. Serveres sammen med fritter og en forfriskende gulerodssalat.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kålblanding, skåret

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

Næringsindhold

Kalorier (kcal)409 kcal
Energi (kJ)1711.4 kJ
Fedt16.8 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat22.8 g
Sukker1.7 g
Kostfibre1.8 g
Protein40.1 g
Kolesterol0.1 mg
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler til fritter. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 30-35 min.

Paner kylling
2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Hæld panko i en dyb tallerken, og krydr med salt* og peber*. Slå æg* ud i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko. TIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.

Friter kylling
3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden.

Lav salat
4

Skær hjertesalat i 2 cm tykke skiver. Riv gulerod fint. Bland salat, gulerod, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en skål.

Bland dressing
5

Bland fraiche og ketchup i en lille skål.

Server
6

Anret kylling, fritter, salat og dressing på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image