Hypnotiser de små i familien med lyden fra dine gnaskende tænder, når du spiser vores sprøde kylling og ser på, mens deres tænder begynder at løbe i vand. Serveres sammen med fritter og en forfriskende gulerodssalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
50 g
Snittet salat (kål, endivie, gulerod)
280 g
Kartofler
40 g
Panko
(Indeholdergluten)1 stk
Kyllingebrystfilet
1 stk
Aioli
(Indeholderæg, sennep)Lime
Æg*
(Indeholderæg)Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.
Skær kylling i 3 cm tern. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i panko. TIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.
Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 7-8 min, eller indtil sprød og gylden.
Skær lime i både.
Bland snittet salat med et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med aioli.