HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Kylling
topBanner
Sprød kylling

Sprød kylling

med fritter & gulerodssalat

Hypnotiser de små i familien med lyden fra ​​dine gnaskende tænder, når du spiser vores sprøde kylling og ser på, mens deres tænder begynder at løbe i vand. Serveres sammen med fritter og en forfriskende gulerodssalat.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

280 g

Kartofler

40 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Kyllingebrystfilet

1 stk

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1711.3605 kJ
Kalorier (kcal)409.025 kcal
Fedt16.83 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat22.78 g
Sukker1.7 g
Protein40.135 g
Salt0.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.

2

Skær kylling i 3 cm tern. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i pankoTIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.

3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 7-8 min, eller indtil sprød og gylden.

4

Skær lime i både.

5

Bland snittet salat med et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med aioli.