topBanner
Sprød kylling

Sprød kylling

med fritter & gulerodssalat

Hypnotiser de små i familien med lyden fra ​​dine gnaskende tænder, når du spiser vores sprøde kylling og ser på, mens deres tænder begynder at løbe i vand. Serveres sammen med fritter og en forfriskende gulerodssalat.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebrystfilet

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 pose

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2527 kJ
Kalorier (kcal)604 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat68 g
Sukker5 g
Protein45 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 30-35 min.

2

Skær kylling i 3 cm tern.

Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken.

Pisk æg* i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg* og derefter i panko.

TIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.

3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.

Friter kylling i 7-8 min, eller indtil sprød og gylden.

4

Skær lime i både.

5

Bland snittet salat med et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i en skål.

Krydr med salt* og peber*.

6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener.

Server med aioli.