Sprød kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling

Sprød kylling

med fritter & gulerodssalat

Hypnotiser de små i familien med lyden fra ​​dine gnaskende tænder, når du spiser vores sprøde kylling og ser på, mens deres tænder begynder at løbe i vand. Serveres sammen med fritter og en forfriskende gulerodssalat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kålblanding, skåret

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)409 kcal
Energi (kJ)1711 kJ
Fedt16.83 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat22.78 g
Sukker1.7 g
Protein40.14 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.

Paner kylling
2

Skær kylling i 3 cm tern. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i pankoTIP: Har du ingen æg kan du i stedet bruge 1 dl mælk.

Friter kylling
3

Hæld olie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter kylling i 7-8 min, eller indtil sprød og gylden.

Skær lime
4

Skær lime i både.

Bland salat
5

Bland snittet salat med et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image