Forkæl dig selv og dine medspisende med et premiummåltid med japansk inspiration. Vi serverer pankopaneret, sprødstegt kylling med fritter toppet med gylden bacon og revet cheddar-goudaost. Hertil laver vi en klassisk kålslaw med vores egen kålsalatsblanding, og en katsu-karrysauce med kokosmælk til at dyppe herlighederne i.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Gulerod
500 g
Kartofler
150 g
Snittet kålsalat
75 g
Rødkål, skåret
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Forårsløg
4 g
Curry-On
20 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja)
40 g
Sød chilisauce
90 ml
Kokosmælk
½ stk
Chili
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til slaw
1 spsk
Smør til sauce
1 dl
Vand til sauce
½ spsk
Mel til sauce

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Top med bacon, når fritterne har 12 min tilbage.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, riv gulerod groft.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Snit forårsløg fint.
Bland aioli, gulerod, kålsalat, rødkål, salt og et nip peber i en stor skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Krydr med et nip salt.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits Curry-On i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og mel, og pisk sammen.
Tilsæt vand og kokosmælk og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Top baconfritter med cheddar/gouda lige inden servering, og lad smelte.
Anret kylling og fritter på tallerkener.
Top kylling med forårsløg og chili.
Server med katsu-karrysauce og kålslaw.