Skip to main content
Sprød gyoza i katsusauce

Sprød gyoza i katsusauce

med syrlig slaw og ingefærsyltet løg

Glæd dig til vores vores sprøde gyoza i katsusauce! Gyoza serveres med jasminris, en fyldig slaw med spidskål, gulerod og ingefærsyltede løg og en katsusauce, som er helt perfekte at dyppe i. Et lækkert måltid for store og små med inspiration fra det asiatiske køkken.

Tags:
Kort forberedelse
Hurtig
Spis mig først
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

150 g

Jasminris

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Citrusfrugt

10 g

Ingefærpasta

2 g

Curry-On

40 g

Sød chilisauce

90 ml

Kokosmælk

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

1 stk

Løg

1 stk

Koriander

75 g

Sukkerærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

½ dl

Vand til gyoza

1 spsk

Smør til sauce

Energi (kJ)2974 kJ
Kalorier (kcal)711 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt11.6 g
Kulhydrat115.4 g
Sukker23.7 g
Kostfibre9.1 g
Protein19.9 g
Salt4.8 g
Trans Fat0.1 g
Potassium261.3 mg
Calcium58.5 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt løg
2

Imens, halver citrusfrugt. 

Skær løg i tynde, halve skiver.

Bland løg, ingefærpasta, salt, sukker og et skvæt citrusfrugtsaft i en stor skål. 

3

Skær ender af sukkerærter, og halver. 

Hak koriander groft.

Steg gyoza
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gyoza med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil bunden er gylden.

Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.

Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vandet er fordampet og gyozaerne er sprøde i bunden.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Lav katsusauce
5

Smelt smør i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme. 

Svits Curry-On i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og kokosmælk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet. 

Vend gulerod, spidskål, koriander og sukkerærter i skålen med løg lige inden servering. 

6

Anret ris, gyoza og slaw i dybe tallerkener. 

Server med katsusauce. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image