Skip to main content
Sprød baconsandwich med kyllingebryst
Sprød baconsandwich med kyllingebryst

Sprød baconsandwich med kyllingebryst

med balsamicostegt champignon og grøn salat

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

200 g

Champignon

125 g

Bacon, skiver

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

60 g

Blandet salat

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

1 stk

Æble

1 stk

Bredbladet persille

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Olie til hvidløgsolie

Næringsindhold

Energi (kJ)4565 kJ
Kalorier (kcal)1091 kcal
Fedt59.8 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat82.2 g
Sukker17.8 g
Kostfibre7.8 g
Protein57.1 g
Salt4.2 g
Potassium457.6 mg
Calcium11.8 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skyl salat.

Steg svampe og kylling
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde. Tilsæt svampe, og steg videre i 3-5 min. Tilsæt balsamico og salt, og steg i yderligere 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en tallerken.

Steg kylling i samme stegepande med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Tilsæt i trin 6.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland persilleolie
4

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, persille, olivenolie og et nip salt i en lille skål.

Varm brød
5

Del brød på midten, og smør med persilleolie.

Varm i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Imens, skær æble i tynde skiver.

Server
6

Smør underbolle med mayonnaise.

Fyld med svampe, løg, bacon, salat og æble.

Top med overbolle.