topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk inspireret kuller

Spansk inspireret kuller

med paprikakartofler og 'salsa roja'

Her har vi skabt endnu en lynhurtig opskrift, som vil blive elsket af store og små. Vi steger kartoffeltern, og krydrer dem med røget paprika. Samtidig steger vi kuller gylden og laver salsa roja med tomat, persille og citron. Vi serverer herlighederne med frisk rucola og cremet aioli.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Kalorielet
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

4 g

Røget paprika

1 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

40 g

Rucola

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2565 kJ
Kalorier (kcal)613 kcal
Fedt31.3 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat443 g
Sukker23.3 g
Protein75.5 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg kartofler
1

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg kartofler med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i 7-8 min, eller indtil brunet.

Tilsæt røget paprika, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav salsa roja
2

Imens, skyl rucola. 

Halver citron [½ stk, 2P].

Hak tomat og persille fint.

Bland persille, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
4

Anret kartofler og rucola på tallerkener.

Top med fisk, salsa roja og aioli.