HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpaghetti Carbonara
topBanner
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med brune champignon, spinat- & æblesalat

Børnevenlig

Der er meget at elske ved denne fyldige pastaret; alt fra den velsmagende bacon, de fyldige, kødagtige svampe, til den smagsrige ost. Men det bedste ved retten? Det er helt klart, at den står klar på spisebordet på kun en halv time. Det er vores slags middag!

Tags:Hurtig
Allergener:sellerimælkægglutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

12.5 g

Hvidløgsfed

15 ml

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

12.5 ml

Spaghetti

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Spinat

⅓ spsk

Brune champignon

Bredbladet persille

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

Æble

Honning

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg

Olivenolie

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)88 kcal
Energi (kJ)369 kJ
Fedt4.99 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat6.73 g
Sukker5.3 g
Protein3.14 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver.  Skær æble i tynde skiver. Bland balsamico, honning [½ pakke, 2 pers.], et nip salt*, peber* og olivenolie* i en stor skål. Vend æble og 1/2 spinat i skålen. 

2

Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* i en skål. Pisk sammen. Stil side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

3

Kog spaghetti i 8-9 min. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe. Steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og resterende spinat. Steg i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidvinseddike [½ pakke, 2 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.

5

Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. 

6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Drys med persille. Server med salat.