topBanner
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med brune champignon, spinat- & æblesalat

Der er meget at elske ved denne fyldige pastaret; alt fra den velsmagende bacon, de fyldige, kødagtige svampe, til den smagsrige ost. Men det bedste ved retten? Det er helt klart, at den står klar på spisebordet på kun en halv time. Det er vores slags middag!

Tags:Hurtiglavet
Allergener:mælkægglutensojasulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Bacon, skiver

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

250 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

60 g

Spinat

200 g

Brune champignon

1 pose

Bredbladet persille

250 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Æble

½ pakke

Honning

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

½ pakke

Hvidvinseddike

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

1 tsk

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4517 kJ
Kalorier (kcal)1080 kcal
Fedt54 g
Mættet fedt24 g
Kulhydrat110 g
Sukker21 g
Protein39 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde skiver. Bland balsamico, honning [½ pakke, 2 pers.], et nip salt, peber og olivenolie i en stor skål. Vend æble og 1/2 spinat i skålen.

2

Bland æggeblomme, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber i en skål. Pisk sammen. Stil side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

3

Kog spaghetti i 8-9 min. Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe. Steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og resterende spinat. Steg i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidvinseddike [½ pakke, 2 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.

5

Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt og peber.

6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Drys med persille. Server med salat.