
Spaghetti Carbonara
med brune champignon, spinat- & æblesalat
Der er meget at elske ved denne fyldige pastaret; alt fra den velsmagende bacon, de fyldige, kødagtige svampe, til den smagsrige ost. Men det bedste ved retten? Det er helt klart, at den står klar på spisebordet på kun en halv time. Det er vores slags middag!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Grøntsagsbouillon
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
250 g
Spaghetti
60 g
Spinat
200 g
Brune champignon
1 pose
Bredbladet persille
250 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
12.5 g
Honning
15 ml
Balsamico
12.5 ml
Hvidvinseddike
140 g
Bacon, tern
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg
⅓ spsk
Olivenolie
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver. Skær æble i tynde skiver. Bland balsamico, honning [½ pakke, 2 pers.], et nip salt*, peber* og olivenolie* i en stor skål. Vend æble og 1/2 spinat i skålen.
Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* i en skål. Pisk sammen. Stil side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.
Kog spaghetti i 8-9 min. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe. Steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og resterende spinat. Steg i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidvinseddike [½ pakke, 2 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.
Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*.
Anret spaghetti i dybe tallerkener. Drys med persille. Server med salat.