Skip to main content
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med brune champignon, spinat- & æblesalat

4.4
(200)

Der er meget at elske ved denne fyldige pastaret; alt fra den velsmagende bacon, de fyldige, kødagtige svampe, til den smagsrige ost. Men det bedste ved retten? Det er helt klart, at den står klar på spisebordet på kun en halv time. Det er vores slags middag!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

250 g

Spaghetti

60 g

Spinat

200 g

Brune champignon

1 pose

Bredbladet persille

250 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Æble

12.5 g

Honning

15 ml

Balsamico

12.5 ml

Hvidvinseddike

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

⅓ spsk

Olivenolie

Næringsindhold

Kalorier (kcal)88.3 kcal
Energi (kJ)369.3 kJ
Fedt5 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat6.7 g
Sukker5.3 g
Kostfibre0.1 g
Protein3.1 g
Kolesterol0.1 mg
Salt1 g

Fremgangsmåde

Lav salat
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skær svampe i tynde skiver.  Skær æble i tynde skiver. Bland balsamico, honning [½ pakke, 2 pers.], et nip salt*, peber* og olivenolie* i en stor skål. Vend æble og 1/2 spinat i skålen. 

Lav æggeblanding
2

Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, revet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber* i en skål. Pisk sammen. Stil side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

Kog spaghetti
3

Kog spaghetti i 8-9 min. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.

Steg bacon & svampe
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe. Steg i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og resterende spinat. Steg i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidvinseddike [½ pakke, 2 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.

Tilsæt spaghetti
5

Tilsæt spaghetti og æggeblanding til stegepanden. Lad simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Drys med persille. Server med salat.