I aften frister vi med skøn hygge mad som vil blive elsket af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk sauce med hakket oksekød, peberfrugt, røget paprikapulver, gulerod, hakkede tomater og mornaysauce. Samtidig koger vi rigatoni, og så blander vi alt i stegepanden. Vi topper vores smokey oksekødspasta med frisk persille, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
225 g
Hakket oksekød
4 g
Røget paprika
4 g
Kyllingebouillon
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Gulerod, Julienne
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød, peberfrugt, røget paprika og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Sænk til middel varme.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], mornaysauce, kyllingebouillon og gulerod, og lad simre i 1-2 min.
Tilsæt pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med et nip salt og peber.
Imens, pluk persille.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med persille.