Smokey oksekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Smokey oksekødspasta

Smokey oksekødspasta

med cremet paprikasauce og frisk persille

I aften frister vi med skøn hygge mad som vil blive elsket af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk sauce med hakket oksekød, peberfrugt, røget paprikapulver, gulerod, hakkede tomater og mornaysauce. Samtidig koger vi rigatoni, og så blander vi alt i stegepanden. Vi topper vores smokey oksekødspasta med frisk persille, og så er maden færdig.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

225 g

Hakket oksekød

4 g

Røget paprika

4 g

Kyllingebouillon

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3377 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt34.3 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat83.4 g
Sukker17.3 g
Protein37.5 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kød
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød, peberfrugt, røget paprika og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], mornaysauce, kyllingebouillon og gulerod, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et nip salt og peber.

Imens, pluk persille. 

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener. 

Top med persille.