
I aften drømmer vi os væk til smukke Sicilien, og laver en fantastisk alt-i-en ragu med et væld af skønne ingredienser. Vi steger hakket svine-/kalvekød, hvidløg og blomkål, og lader dem derefter simre i en skøn sauce med fløde, hvidløg og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender rigatoni og spinat i raguen, og topper med revet ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
275 g
Blomkål
250 g
Hakket svine-/kalvekød
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
30 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, hak løg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv blomkål [½ stk, 2P] (inklusive stokken) groft.
Skyl spinat.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en anden stor gryde på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og løg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt hvidløg og blomkål, og steg videre i 3-4 min, eller indtil blomkålen er mør.

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, Hello Sunrise, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Tilsæt pasta og spinat, og vend indtil spinaten er faldet sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost.

