Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Avocado
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Rødløg
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
200 g
Romainesalat
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn og ønsker dine tortillabrød varme.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Fyld tortillabrød med aioli, salat, røget laks, rødløg og avocado.
Fold siderne ind, og rul sammen til wraps.