Laksewrap med avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Laksewrap med avocado

2 portioner | med hjemmesyltet rødløg og aioli

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Rødløg

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

200 g

Romainesalat

80 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2932 kJ
Kalorier (kcal)701 kcal
Fedt45.9 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat45 g
Sukker8.1 g
Protein20.2 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn og ønsker dine tortillabrød varme. 

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

2

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

3

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

4

Fyld tortillabrød med aioli, salat, røget laks, rødløg og avocado.

Fold siderne ind, og rul sammen til wraps.