Skip to main content
Sprød gnocchisalat med tun
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød gnocchisalat med tun

Sprød gnocchisalat med tun

2 portioner | med honning-sennepsdressing og kalamataoliven

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her er en skøn og nem salat til frokost, aftensmad, picnic eller madpakken! Vi sprødsteger friske gnocchi, og imens blander vi salat med honning-sennepsdressing og forbereder tunfisk, kalamataoliven og tomat. Til sidst samles det hele, og så er der serveret! Lettere og lækrere bliver det ikke.

Allergener:
Fisk
Sennep
Sulfitter
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder: Fisk)

100 g

Blandet salat

1 stk

Tomat

30 g

Kalamataoliven

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)

350 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til gnocchi

¼ tsk

Salt til gnocchi

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2133 kJ
Kalorier (kcal)510 kcal
Fedt16.6 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat65.4 g
Sukker5.6 g
Protein23.6 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gyldne, og krydr med salt og et nip peber. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast på panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en.

OBS: Gnocchien skal ikke koges, inden den steges.

Forbered råvarer
2

Imens, skyl blandet salat.

Hæld væde fra kalamataoliven, og halver.

Hak tomat groft.

Bland salat og dressing
3

Bland blandet salat og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Hæld væde fra tunfisk.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener, og top med gnocchi, tomat, tunfisk og kalamataoliven.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image