Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her er en skøn og nem salat til frokost, aftensmad, picnic eller madpakken! Vi sprødsteger friske gnocchi, og imens blander vi salat med honning-sennepsdressing og forbereder tunfisk, kalamataoliven og tomat. Til sidst samles det hele, og så er der serveret! Lettere og lækrere bliver det ikke.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder Fisk)
100 g
Blandet salat
1 stk
Tomat
30 g
Kalamataoliven
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
¼ tsk
Salt til gnocchi
1 spsk
Olie til gnocchi
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast på panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en.
OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Imens, skyl blandet salat.
Hæld væde fra kalamataoliven, og halver.
Hak tomat groft.
Bland blandet salat og honning-sennepsdressing i en stor skål.
Hæld væde fra tunfisk.
Anret salat i dybe tallerkener, og top med gnocchi, tomat, tunfisk og kalamataoliven.