topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig æbleslawburger

Saftig æbleslawburger

med ovnbagte fritter og sød BBQ-sauce

Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger med æble i farsen og med æbleslaw med gulerod, æble og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Æble

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Gulerod

37.5 g

Rødkål, skåret

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)947 kcal
Energi (kJ)3961 kJ
Fedt39.47 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat110.97 g
Sukker26.4 g
Protein39.59 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.

Lav æbleslaw
2

Riv gulerod (uskrællet) og æble groft. Bland gulerod, rødkål [1/2 pose, 2P], mayonnaise, halvdelen af æble og et nip salt i en lille skål.

Form bøffer
3

Bland hakket svine-/kalvekød, resterende æble og panko [1/2 pose, 2P] i en skål, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Form fars til bøffer (1 pr. person). TIP: Lav bøfferne en smule større i diameter end burgerbollerne (de trækker sig sammen ved stegning).

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middel varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Fyld boller med bøffer og en smule æbleslaw. Server med fritter, resterende æbleslaw og BBQsauce [1/2 pakke, 2P].