
Saftig æbleslawburger
med ovnbagte fritter og sød BBQ-sauce
Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger med æble i farsen og med æbleslaw med gulerod, æble og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
1 stk
Æble
15 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Gulerod
37.5 g
Rødkål, skåret
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.
Riv gulerod (uskrællet) og æble groft. Bland gulerod, rødkål [1/2 pose, 2P], mayonnaise, halvdelen af æble og et nip salt i en lille skål.
Bland hakket svine-/kalvekød, resterende æble og panko [1/2 pose, 2P] i en skål, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Form fars til bøffer (1 pr. person). TIP: Lav bøfferne en smule større i diameter end burgerbollerne (de trækker sig sammen ved stegning).
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middel varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Del boller på midten, og varm i ovnen i 2-3 min.
Fyld boller med bøffer og en smule æbleslaw. Server med fritter, resterende æbleslaw og BBQsauce [1/2 pakke, 2P].