
Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger med æble i farsen og med æbleslaw med gulerod, æble og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Æble
15 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Gulerod
37.5 g
Rødkål, skåret
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep, Sulfitter)
½ tsk
Salt (trin 3)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.

Riv gulerod (uskrællet) og æble groft. Bland gulerod, rødkål [1/2 pose, 2P], mayonnaise, halvdelen af æble og et nip salt i en lille skål.

Bland hakket svine-/kalvekød, resterende æble og panko [1/2 pose, 2P] i en skål, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Form fars til bøffer (1 pr. person). TIP: Lav bøfferne en smule større i diameter end burgerbollerne (de trækker sig sammen ved stegning).

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middel varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Del boller på midten, og varm i ovnen i 2-3 min.

Fyld boller med bøffer og en smule æbleslaw. Server med fritter, resterende æbleslaw og BBQsauce [1/2 pakke, 2P].