Rosebruschetta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Rosebruschetta

Delevenlig ret | med gedeost og prosciutto

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Disse smukke bruschetta med prosciuttoroser vil garanteret være midtpunktet til enhver festlig lejlighed! Og så er de endda hurtige og enkle at lave. Vi ovnbager gedeosttoppede skiver af baguette, og imens ruller vi roser af prosciutto. Vi topper med balsamicodressing og friske basilikumblade.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

50 g

Prosciutto

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til brød

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1785 kJ
Kalorier (kcal)427 kcal
Fedt23.2 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat34.8 g
Sukker2.8 g
Protein19.1 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær baguette i 1,5 cm tykke skiver. 

2

Placer brød på en bageplade med bagepapir.

Smør brød med gedeost.

Krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnens midterste rille i 6-8 min, eller indtil sprøde og ristede.

3

Halver hvert stykke prosciutto på langs, og rul til en lille rose.

Bland olivenolie, balsamico, salt og et nip peber i en lille skål.

Hak basilikum groft.

4

Top bruschetta med prosciuttoroser og basilikum, og dryp med balsamicodressing.