topBanner
Ricottatoast

Ricottatoast

med avocado & cajunkrydrede kikærter

Nogle gange er en rigtig god sandwich til aftensmad lige det, man ønsker. Desuden går det frygteligt hurtigt - på bare 15 minutter har du maden klar. Så i denne opskrift holder vi det enkelt og serverer baguetter med hvidløgsolie du spreder med en velsmagende spread af ricotta, kikærter, avocado og citron. Top sandwichen med cajun-krydret, ristede kikærter og tomater, rødløg og persille.

Tags:VegetariskHurtigMad i fad
Allergener:glutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Kikærter

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

100 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

1 stk

Avocado

125 g

Cherrytomater

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2923 kJ
Kalorier (kcal)699 kcal
Fedt23 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat87 g
Sukker11 g
Protein24 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Fordel i den ene side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med Ay-Cajun-ba. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

2

Skær brød over på langs og på midten.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en lille skål.

Læg brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med hvidløgsolie.

Bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil sprøde.

3

Skær cherrytomater i halve.

Hak persille fint.

Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint.

Skær citron i både.

Skær avocado over på langs.

Grav indmad ud med en ske.

4

Mos 1/2 avocado med et stort skvæt citronsaft, salt*, ricotta og en smule olivenolie i en skål. Krydr med et stort nip peber*.

Skær resterende avocado i skiver.

5

Bland kikærter, cherrytomater, rødløg og 1/2 persille i en stor skål.

Krydr med salt* og peber*.

6

Anret hvidløgsbrød på tallerkener.

Top med ricottamos og kikærter.

Drys med resterende persille.

Server med avocadoskiver og resterende citronbåde.