HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRicottatoast
topBanner
Ricottatoast

Ricottatoast

med avocado & cajunkrydrede kikærter

Nogle gange er en rigtig god sandwich til aftensmad lige det, man ønsker. Desuden går det frygteligt hurtigt - på bare 15 minutter har du maden klar. Så i denne opskrift holder vi det enkelt og serverer baguetter med hvidløgsolie du spreder med en velsmagende spread af ricotta, kikærter, avocado og citron. Top sandwichen med cajun-krydret, ristede kikærter og tomater, rødløg og persille.

Tags:VegetariskHurtigMad i fad
Allergener:sulfittermælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Cherrytomater

4 g

Kikærter

100 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

¼ tsk

Ricotta

(Indeholdermælk)

Bredbladet persille

Citron

Rødløg

Hvidløgsfed

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)839.8961 kJ
Kalorier (kcal)200.74 kcal
Fedt8.89 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat15.305 g
Sukker2.2 g
Protein11.505 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel i den ene side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med Ay-Cajun-ba. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

2

Skær brød over på langs og på midten. Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en lille skål. Læg brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil sprøde.

3

Skær cherrytomater i halve. Hak persille fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Skær citron i både. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske.

4

Mos 1/2 avocado med et stort skvæt citronsaft, salt*, ricotta og en smule olivenolie i en skål. Krydr med et stort nip peber*. Skær resterende avocado i skiver.

5

Bland kikærter, cherrytomater, rødløg og 1/2 persille i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret hvidløgsbrød på tallerkener. Top med ricottamos og kikærter. Drys med resterende persille. Server med avocadoskiver og resterende citronbåde.