topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ricottatoast

Ricottatoast

med avocado & cajunkrydrede kikærter

Nogle gange er en rigtig god sandwich til aftensmad lige det, man ønsker. Desuden går det frygteligt hurtigt - på bare 15 minutter har du maden klar. Så i denne opskrift holder vi det enkelt og serverer baguetter med hvidløgsolie du spreder med en velsmagende spread af ricotta, kikærter, avocado og citron. Top sandwichen med cajun-krydret, ristede kikærter og tomater, rødløg og persille.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mad i fad
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

1 stk

Baguette

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 stk

Avocado

125 g

Cherrytomater

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)201 kcal
Energi (kJ)840 kJ
Fedt8.89 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat15.31 g
Sukker2.2 g
Protein11.51 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel i den ene side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med Ay-Cajun-ba. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Bag brød
2

Skær brød over på langs og på midten. Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg og olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] i en lille skål. Læg brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil sprøde.

Forbered råvarer
3

Skær cherrytomater i halve. Hak persille fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Skær citron i både. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske.

Lav ricottamos
4

Mos 1/2 avocado med et stort skvæt citronsaft, salt*, ricotta og en smule olivenolie i en skål. Krydr med et stort nip peber*. Skær resterende avocado i skiver.

Bland kikærter
5

Bland kikærter, cherrytomater, rødløg og 1/2 persille i en stor skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsbrød på tallerkener. Top med ricottamos og kikærter. Drys med resterende persille. Server med avocadoskiver og resterende citronbåde.