topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Poké bowl

Poké bowl

med syltet rødløg & koriander (OBS! Æg medfølger ikke)

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Lime, økologisk

150 g

Jasminris

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Agurk

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

5 g

Sesamfrø

2 stk

Gulerod

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

1 g

Chiliflager

1 pose

Koriander

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

3 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 1)

2 stk

Æg (trin 5)

efter behov

Sukker (trin 3)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)651 kcal
Energi (kJ)2724 kJ
Fedt26.45 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat79.98 g
Sukker14.5 g
Protein18.19 g
Salt2.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk |1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland hvidvinseddike, vand* [3 spsk | 6 spsk], halvdelen af rødløg og et nip salt* og sukker* i en anden skål, og stil til side.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], limeskal, et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Slå æg* [2 stk | 4 stk] ud i panden, og drys med et nip sesamfrø. Spejl i 3-4 min, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

Server
6

Anret ris, grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayodressing, koriander og et nip sesamfrø. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image