topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Poké bowl

Poké bowl

med syltet rødløg & koriander (OBS! Æg medfølger ikke)

Her kommer en opdateret version af en af ​​vores mest populære opskrifter. Denne asiatiske poké bowl laver du med jasminris smagt til med aromatisk hvidløg og ingefær, og toppet med stegte svampe, gulerod og løg. Frisk agurk og syltede løg giver retten det lille ekstra, sammen med asiatisk dressing og et spejlæg på toppen. Yummie!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulerod

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Chiliflager

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Hvidvinseddike

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 spsk

Vand (trin 3)

efter behov

Smør (trin 1)

2 stk

Æg (trin 5)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)570 kcal
Energi (kJ)2383 kJ
Fedt18.87 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker11 g
Protein18.08 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Steg hvidløg og ingefær i 1 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk |1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i kvarte. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal fint, og skær lime i både. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Sylt rødløg
3

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Bland halvdelen af rødløg, hvidvinseddike, vand* [3 spsk | 6 spsk] og et nip salt* og sukker* i en anden skål, og stil til side.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og resterende rødløg i 4-5 min. Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], limeskal, et nip chiliflager, et skvæt limesaft og et stort nip peber*, og steg i 1 min. Overfør til en skål.

Spejl æg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Slå æg* [2 stk | 4 stk] ud i panden, og drys med et nip sesamfrø. Spejl i 3-4 min, og krydr med et nip salt* og peber*. Hak koriander groft. Si væde fra rødløg.

Server
6

Anret ris, grøntsager, agurk og rødløg i dybe tallerkener. Top med spejlæg, asiatisk mayodressing, koriander og resterende sesamfrø. Server med limebåde.