Pærecrumble med ingefær
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pærecrumble med ingefær

Pærecrumble med ingefær

Delevenlig ret | med hvid chokolade

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. En saftig crumble hører de mørke og kolde måneder til. Denne er med pære og ingefærpasta, og er toppet med sprød havregrynscrumble, pistacienødder og flydende hvid chokolade.

Allergener:
Havre
Hvede
Nødder
Mælk
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Pære

100 g

Havregryn

(Indeholder Havre, Hvede Kan indeholde Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

20 g

Ingefærpasta

1 stk

Citron

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

100 g

Hvide chokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Nødder, Gluten, Jordnødder, Rug, Hvede, Havre, Spelt, Byg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

7 spsk

Smør til crumble

1 spsk

Sukker til kage

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5221 kJ
Kalorier (kcal)1248 kcal
Fedt73.5 g
Mættet fedt41.1 g
Kulhydrat125.8 g
Sukker83.3 g
Protein14.2 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Forbered pære
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Skær pære i små 1 cm stykker.

TIP: Skræl pærerne før de skæres i stykker, hvis du ønsker en mere traditionel crumble.

Forbered crumble
2

Bland pære, sukker, et stort skvæt citronsaft og ingefærpasta i et mellemstort ildfast fad.

Bag crumble
3

Bland havregryn, flormelis, smør og et nip salt i en stor skål med fingrene.

Hak pistacienødder fint.

Top pæreblanding med mørdej og pistacienødder.

Bag crumble i ovnen i 20-25 min, indtil topping er gylden og frugt mør.

TIP: Frugten er mør, når du nemt kan stikke i dem med en gaffel.

Server
4

Kom hvide chokoladeknapper i en skål. Opvarm i mikrobølgeovnen i 20 sek. Tag skålen ud og rør rundt, og fortsæt sådan indtil chokolade er smeltet.

Server pærecrumble med hvid chokolade dryppet henover.

TIP: Har du ikke en mikrobølgeovn, kan du opvarme chokoladen i vandbad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image