Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. En saftig crumble hører de mørke og kolde måneder til. Denne er med pære og ingefærpasta, og er toppet med sprød havregrynscrumble, pistacienødder og flydende hvid chokolade.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Pære
100 g
Havregryn
(Indeholder Havre, Hvede Kan indeholde Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
20 g
Ingefærpasta
1 stk
Citron
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
100 g
Hvide chokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Nødder, Gluten, Jordnødder, Rug, Hvede, Havre, Spelt, Byg)
7 spsk
Smør til crumble
1 spsk
Sukker til kage
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Skær pære i små 1 cm stykker.
TIP: Skræl pærerne før de skæres i stykker, hvis du ønsker en mere traditionel crumble.
Bland pære, sukker, et stort skvæt citronsaft og ingefærpasta i et mellemstort ildfast fad.
Bland havregryn, flormelis, smør og et nip salt i en stor skål med fingrene.
Hak pistacienødder fint.
Top pæreblanding med mørdej og pistacienødder.
Bag crumble i ovnen i 20-25 min, indtil topping er gylden og frugt mør.
TIP: Frugten er mør, når du nemt kan stikke i dem med en gaffel.
Kom hvide chokoladeknapper i en skål. Opvarm i mikrobølgeovnen i 20 sek. Tag skålen ud og rør rundt, og fortsæt sådan indtil chokolade er smeltet.
Server pærecrumble med hvid chokolade dryppet henover.
TIP: Har du ikke en mikrobølgeovn, kan du opvarme chokoladen i vandbad.