Paprikakrydret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikakrydret torsk

Paprikakrydret torsk

med citronkartofler og nordisk salat

Ugens fiskeret byder på masser af lækre ingredienser. Vi krydrer torsk med vores skønne krydderiblanding med paprika, og steger den derefter til perfektion. Vi koger kartofler og blander dem med citron, purløg og smør. Vi serverer paprikakrydret torsk og citronkartofler med nordisk salat med æble, gulerod og kål.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Fisk
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

400 g

Små kartofler

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Purløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

75 g

Spidskål, skåret

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)513 kcal
Energi (kJ)2145 kJ
Fedt20.4 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat44.2 g
Sukker11 g
Protein30.5 g
Salt0.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Forbered frugt og grønt
2

Hak purløg [½ pose, 2P] fint. Riv citronskal [½ stk, 2P], og halver citron. Skær æble i tynde, halve skiver. Skræl gulerod (uskrællet) til lange, tynde bånd.

Bland salat
3

Bland olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft og et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt æble, gulerod og spidskål [½ pose, 2P], og vend sammen.

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mamas Favorit og et nip salt* og peber*. Steg fisk i 2-3 min på hver side. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav citronkartofler
5

Hæld vand fra kartofler, og vend med smør* [1 spsk | 2 spsk], purløg (gem lidt til anretning) og citronskal i gryden. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret fisk, kartofler og salat på tallerkener. Top med fraiche og resterende purløg.