HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaprikakrydret Torsk
topBanner
Paprikakrydret torsk

Paprikakrydret torsk

med citronkartofler og nordisk salat

Ugens fiskeret byder på masser af lækre ingredienser. Vi krydrer torsk med vores skønne krydderiblanding med paprika, og steger den derefter til perfektion. Vi koger kartofler og blander dem med citron, purløg og smør. Vi serverer paprikakrydret torsk og citronkartofler med nordisk salat med æble, gulerod og kål.

Tags:Under 650 kcalHurtig
Allergener:FiskÆgMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Torsk

(IndeholderFisk)

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

400 g

Små kartofler

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Purløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

(IndeholderÆg)

75 g

Spidskål, skåret

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)513 kcal
Energi (kJ)2145 kJ
Fedt20.38 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat44.23 g
Sukker11 g
Protein30.52 g
Salt0.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

2

Hak purløg [½ pose, 2P] fint. Riv citronskal [½ stk, 2P], og halver citron. Skær æble i tynde, halve skiver. Skræl gulerod (uskrællet) til lange, tynde bånd.

3

Bland olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft og et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt æble, gulerod og spidskål [½ pose, 2P], og vend sammen.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mamas Favorit og et nip salt* og peber*. Steg fisk i 2-3 min på hver side. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Hæld vand fra kartofler, og vend med smør* [1 spsk | 2 spsk], purløg (gem lidt til anretning) og citronskal i gryden. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret fisk, kartofler og salat på tallerkener. Top med fraiche og resterende purløg.