Pankopaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret sej

Pankopaneret sej

med forårsløgsmos og ovnbagte grøntsager

Ugens fisk vil blive elsket af hele familien! Her har vi taget klassiske ingredienser og skabt et fyrværkeri af smage og farver. Vi laver en delikat sej, som er paneret i panko og vores lækre krydderiblanding som vi kalder Mamas Favorit! Vi serverer vores sej med forårsløgsmos, ovnbagt tomat og zucchini og en cremet dilddressing.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Forårsløg

2 stk

Tomat

1 stk

Zucchini

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ pose

Dild

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)608 kcal
Energi (kJ)2545 kJ
Fedt20.47 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat70.38 g
Sukker11.6 g
Protein36.7 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [2 spsk | 4 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør.

 

Bag tomat og zucchini
2

Skær tomat og zucchini i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Bag i ovnen i 15-17 min, eller indtil møre og let brunet.

 

Bland dildyoghurt
3

Snit forårsløg fint. Hak dild [1/2 pose, 2P] fint. Bland dild, yoghurt og et nip salt i en lille skål. Vend forårsløg med kartofler i gryden, og stil til side med låg på.

 

Paner fisk
4

Bland panko, Mamas Favorit og et nip salt og peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel [1 spsk | 2 spsk] i en tredje dyb tallerken. Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber. Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

 

Steg fisk
5

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt og gylden. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

 

Server
6

Anret forårsløgsmos, fisk og grøntsager på tallerkener. Top med dildyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image