I aften frister vi med en klassisk kombination som hele familien kommer at elske. Perfekt stegt kylling som bliver ekstra strød af at først paneres, skønne rosmarinfritter og en frisk coleslaw som får et ekstra twist, ved at der er sennep i dressingen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
4 g
Panamad
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
½ stk
Rosmarin
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak rosmarin fint.
Skær kartofler (uskrællet) til fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med rosmarin. Krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en skål.
Pisk æg i en anden skål.
Bland panko og Panamad i en tredje skål.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland fraiche, aioli, sennep og et nip salt og peber i en stor skål.
Vend snittet kålsalat i skålen med dressing.
Anret kylling, fritter og salat på tallerkener.