Pankopaneret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret kylling

Pankopaneret kylling

med bagte rosmarinfritter og hurtig coleslaw

I aften frister vi med en klassisk kombination som hele familien kommer at elske. Perfekt stegt kylling som bliver ekstra strød af at først paneres, skønne rosmarinfritter og en frisk coleslaw som får et ekstra twist, ved at der er sennep i dressingen.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sennep
Gluten
Hvede
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Panamad

280 g

Kyllingebryst

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rosmarin

500 g

Kartofler

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3321 kJ
Kalorier (kcal)794 kcal
Fedt30.8 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat79.9 g
Sukker8.5 g
Protein49.9 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Hak rosmarin [1/2 stk, 2P] fint.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med rosmarin. Krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Paner kylling
2

Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål. 

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden skål.

Bland panko og Panamad i en tredje skål.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland dressing
4

Bland fraiche, aioli, sennep og et nip salt og peber i en stor skål.

Bland salat
5

Vend snittet kålsalat i skålen med dressing.

Server
6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image