Pankopaneret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret kylling

Pankopaneret kylling

med bagte rosmarinfritter og hurtig coleslaw

I aften frister vi med en klassisk kombination som hele familien kommer at elske. Perfekt stegt kylling som bliver ekstra strød af at først paneres, skønne rosmarinfritter og en frisk coleslaw som får et ekstra twist, ved at der er sennep i dressingen.

Tags:
Børnevenlig
Nem
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Panamad

280 g

Kyllingebryst

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rosmarin

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3091 kJ
Kalorier (kcal)739 kcal
Fedt29.8 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat70.4 g
Sukker8.5 g
Protein47.8 g
Salt1.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak rosmarin [1 stilk | 1 stilk] fint. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Paner kylling
2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko og Panamad i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend kylling i æg og derefter i panering. TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 7-8 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland dressing
4

Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og aioli i en stor skål, og smag til med sennep, salt* og peber* i en skål.

Bland salat
5

Vend snittet salat i skålen med dressing.

Server
6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image