HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPankopaneret Kylling
topBanner
Pankopaneret kylling

Pankopaneret kylling

med bagte rosmarinfritter og hurtig coleslaw

I aften frister vi med en klassisk kombination som hele familien kommer at elske. Perfekt stegt kylling som bliver ekstra strød af at først paneres, skønne rosmarinfritter og en frisk coleslaw som får et ekstra twist, ved at der er sennep i dressingen.

Tags:Børnevenlig
Allergener:MælkSennepGlutenÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

12 g

Grov sennep

(IndeholderSennep)

4 g

Panamad

280 g

Kyllingebryst

50 g

Panko

(IndeholderGluten)

150 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

(Kan indeholdeSelleri)

40 g

Aioli

(IndeholderSennep, Æg)

1 stk

Rosmarin

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)739 kcal
Energi (kJ)3091 kJ
Fedt29.79 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat70.38 g
Sukker8.5 g
Protein47.8 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak rosmarin [1 stilk | 1 stilk] fint. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden skål. Bland panko og Panamad i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend kylling i æg og derefter i panering. TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bruge 2 spsk mælk.

3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 7-8 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og aioli i en stor skål, og smag til med sennep, salt* og peber* i en skål.

5

Vend snittet salat i skålen med dressing.

6

Anret kylling, fritter og salat på tallerkener. Server med citronbåde.