
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aftens opskrift har grillost hovedrollen, og vi byder på en fantastisk smagsoplevelse, når vi panerer den velsmagende ost i panko og vores skønne krydderiblanding som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi bikser også en cremet kartoffelsalat sammen med crème fraiche, radiser, skalotteløg og spinat, og så topper vi med frisk dild.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
400 g
Små kartofler
125 g
Radiser
1 stk
Løg
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Dild
1 stk
Grillost
(Indeholder: Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
25 g
Panko
(Indeholder: Sulfitter, Hvede, Gluten)
1 stk
Citrusfrugt
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Æg (trin 3)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Halver kartofler (uskrællet).
Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, og lad køle af.

Imens, skær radiser i tynde skiver.
Hak skalotteløg fint.
Skyl spinat, og hak groft.
Hak dild fint.
Halver citron.
Skær grillost i 2 cm skiver (2 pr. person).

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, Hvide Løjer & Urter og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme.
Steg grillost i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis grillosten sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Vend kartofler med crème fraiche [½ pakke, 2P], sennep, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], radiser, skalotteløg, spinat, dild (gem lidt til anretning), salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber i en mellemstor skål.
TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til smagen.

Anret kartoffelsalat og grillost på tallerkener.
Drys med resterende dild.