topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panerede rejer

Panerede rejer

med spicy mangosalat og asiatisk mayonnaise

I aften byder vi på en spændende opskrift med masser af smag og farver. Vi panerer rejer og steger dem lækkert sprøde. Samtidig koger vi luftige ris, og bikser en stærk mangosalat med lime og chili sammen. Vi serverer herlighederne med cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

½ stk

Lime

1 stk

Rød chili

½ stk

Mango

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)695 kcal
Energi (kJ)2906 kJ
Fedt25.8 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat88.1 g
Sukker14 g
Protein25.1 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered frugt og grønt
2

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Lav mangosalat
3

Bland snittet salat, mango, et stort skvæt limesaft, et nip salt og peber og halvdelen af chili i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner rejer
4

Dup rejer tørre med køkkenrulle.

Vend rejer med hvedemel [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber i en skål.

Pisk æg [1 stk | 1 stk] i en anden skål, og vend i skålen med rejer.

TIP: Brug halvdelen af det piskede æg til 2P.

Steg rejer
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend rejer med panko i skålen. 

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret ris og mangosalat i dybe tallerkener. 

Top med rejer. 

Dryp med asiatisk mayonnaise

Drys med resterende chili. 

Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image