
Pandestegte svinemedaljoner
med bagte rodfrugttern og kraftig BBQ-sauce
Har I gemt denne ret til weekenden, eller har I valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil I ikke blive skuffede. Vi byder på pandestegte svinemedaljoner med BBQ-sauce, som vi serverer med hvidløgsbagte rodfrugter og sprød grønkål med græskarkerner!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
250 g
Svinemørbrad
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Kyllingebouillon
600 g
Rodfrugtsmix
½ stk
Løg
50 g
Grønkål, skåret
1 pakke
Græskarkerner
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
4 g
Hvide Løjer & Urter
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ dl
Vand (trin 4)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.
Skær rodfrugter (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær løg [1/2 stk, 2P] i 2 cm både.
Fordel rodfrugter og løg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Tilsæt grønkål og græskarkerner til bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 10 min tilbage, og bag videre i 8-10 min.
Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg medaljoner med et nip salt og peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt medaljoner, og vend med sauce.
Anret medaljoner, rodfrugter og grøntsager på tallerkener.
Top med BBQ-sauce.