Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Pandestegte svinemedaljoner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte svinemedaljoner

Pandestegte svinemedaljoner

med bagte rodfrugttern og kraftig BBQ-sauce

Har I gemt denne ret til weekenden, eller har I valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil I ikke blive skuffede. Vi byder på pandestegte svinemedaljoner med BBQ-sauce, som vi serverer med hvidløgsbagte rodfrugter og sprød grønkål med græskarkerner!

Tags:
Under 650 kcal
Nem
Hvedefri
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Kyllingebouillon

600 g

Rodfrugtsmix

½ stk

Løg

50 g

Grønkål, skåret

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)509 kcal
Energi (kJ)2129 kJ
Fedt17.4 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat50 g
Sukker24 g
Protein33.1 g
Salt5 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Skær rodfrugter (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær løg [1/2 stk, 2P] i 2 cm både.

Fordel rodfrugter og løg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt grønkål og græskarkerner
2

Tilsæt grønkål og græskarkerner til bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 10 min tilbage, og bag videre i 8-10 min.

Steg kød
3

Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg medaljoner med et nip salt og peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

Lav sauce
4

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt medaljoner
5

Tilsæt medaljoner, og vend med sauce.

Server
6

Anret medaljoner, rodfrugter og grøntsager på tallerkener. 

Top med BBQ-sauce.