Skip to main content
Pandestegt laks og avocadocreme
Pandestegt laks og avocadocreme

Pandestegt laks og avocadocreme

med bagte grøntsager og rucolasalat

Vi synes, at stegt laks og syrlig, blød avocadocreme passer fortrinligt sammen. Og her bliver disse delikate komponenter parret med bagte rodfrugter, rucola og ristede solsikkefrø. Tilsammen får du en lækker og farverig hverdagsret, som både er mættende og tilfredsstiller øjnene og smagsløgene.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Lime

2 stk

Gulerod

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

20 g

Solsikkekerner

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter, Jordnødder)

1 stk

Rødbede

40 g

Rucola

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til guacamole

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)3354 kJ
Kalorier (kcal)802 kcal
Fedt40.3 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat66.1 g
Sukker15.8 g
Kostfibre13.5 g
Protein37.3 g
Kolesterol100 mg
Salt3.5 g
Potassium1713.8 mg
Calcium9.9 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler, gulerod og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav avocadocreme
2

Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Halver lime.

Blend avocado, limesaft, fraiche, salt og et nip peber i en skål med høje kanter.

TIP: Har du ikke en stavblender, mos da avocado med friache, limesaft, salt og peber med en gaffel.

Rist solsikkefrø
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist solsikkekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en lille skål.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med citronpeber og salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Vend grøntsager med rucola
5

Imens, skyl rucola.

Vend færdigbagte grøntsager med rucola på bagepladen.

Server
6

Anret grøntsager, rucola og laks på tallerkener.

Server med avocadocreme.

Top med solsikkekerner.