HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Kylling
topBanner
Pandestegt kylling

Pandestegt kylling

med pastinakmos & ostesauce

Har vi nogen osteelskere på tråden? Er der nogen sauceelskere? Denne opskrift er til dig! Giv den hele armen i aften med en lækker flødesauce smagt til med hvidløg, purløg og lagret ost. Saucen byder på vidunderlig cremethed og styrer ostens umami-smag og salthed på den bedste måde. Server med stegt kyllingebryst, lind pastinakmos og en frisk salat med strimlet æble og velsmagende blade.

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

2.67 spsk

Kartofler

1 spsk

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

2 spsk

Pastinak

Kyllingebryst

Æble

Blandet salat

Hvidløgsfed

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør

Mælk

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)310 kcal
Energi (kJ)1296 kJ
Fedt18.52 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat1.47 g
Sukker0.8 g
Protein34.14 g
Salt0.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre. Hæld vand fra. Tilsæt en klat smør*, mælk* og et nip salt*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og dæk til med låg.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Skær igennem med en skarp kniv til to tynde bøffer på et andet skærebræt.

3

Bland Hvide Løjer & Urter, kylling og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken. Stil til side på en tallerken, og dæk til med sølvpapir. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær æble i tynde stave. Snit purløg [1/2 pose, 2 pers.] fint. Bland salat, æble og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål.

5

Smelt en klat smør* i samme stegepande ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt madlavningsfløde, vand*, revet ost, 1/2 purløg og overskydende saft fra tallerkenen med kylling. Sænk til lav varme. Lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kylling, pastinakmos og æblesalat på tallerkener. Top med ostesauce og resterende purløg.