Pandestegt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kylling

Pandestegt kylling

med pastinakmos & ostesauce

Har vi nogen osteelskere på tråden? Er der nogen sauceelskere? Denne opskrift er til dig! Giv den hele armen i aften med en lækker flødesauce smagt til med hvidløg, purløg og lagret ost. Saucen byder på vidunderlig cremethed og styrer ostens umami-smag og salthed på den bedste måde. Server med stegt kyllingebryst, lind pastinakmos og en frisk salat med strimlet æble og velsmagende blade.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

½ pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Pastinak

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mælk (trin 1)

2 spsk

Vand (trin 5)

efter behov

Smør (trin 5)

2 spsk

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)720 kcal
Energi (kJ)3014 kJ
Fedt30.73 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat69.78 g
Sukker18.8 g
Protein44.5 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Lav pastinakmos
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra. Tilsæt smør* [2 spsk | 4 spsk], mælk* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og dæk til med låg.

Forbered kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv til to tynde bøffer på et andet skærebræt. Bland Hvide Løjer & Urter, kylling og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-7 min på hver side, og overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland salat
4

Skær æble i tynde stave. Snit purløg [1/2 pose, 2P] fint. Bland salat, æble og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål.

Lav ostesauce
5

Smelt en klat smør* i samme stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt madlavningsfløde, vand* [2 spsk | 4 spsk], revet ost, halvdelen af purløg og saft fra tallerkenen med kylling. Sænk til lav varme, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, pastinakmos og æblesalat på tallerkener. Top med ostesauce og resterende purløg.