Pan seared chicken and lingonberry sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan seared chicken and lingonberry sauce

Pan seared chicken and lingonberry sauce

with roasted veg and brussels sprouts

Allergener:
Nødder
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Tyttebærsyltetøj

500 g

Kartofler

150 g

Rosenkål

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2671 kJ
Kalorier (kcal)638 kcal
Fedt18.2 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat70.3 g
Sukker25.8 g
Protein44.9 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

1

 

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

2
3
4
5
6