Skip to main content
Ovnstegt hvid fisk i ponzusauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt hvid fisk i ponzusauce

Ovnstegt hvid fisk i ponzusauce

med jasminris og sesamgrøntsager

I aften ovnbager vi frisk kuller marineret i hvidløg, ponzudressing og sojasauce. Vores aromatiske fisk får selskab af stegt broccoli og gulerod med sesamfrø, og luftige jasminris. Vi topper herlighederne med frisk limesaft og forårsløg, og så er maden klar!

Allergener:
Pesce
Hvede
Soja
Gluten
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

250 g

Kuller

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

25 ml

Sojasauce

15 ml

Ponzudressing

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

10 g

Sesamfrø

½ stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 dl

Vand til marinade

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2328 kJ
Kalorier (kcal)556 kcal
Fedt9.3 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat72.5 g
Sukker7.4 g
Kostfibre7.3 g
Protein41.9 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav ponzusauce
2

Imens, skær lime i både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Bland hvidløg, ponzudressing, sojasauce og vand i en lille skål.

Bag fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og top med marinade.

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered grøntsager
4

Skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde skiver.

Steg grøntsager
5

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccoli og gulerod med sesamfrø, salt og et nip peber i 5-6 min, eller indtil møre. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!

Server
6

Anret fisk, sesamgrøntsager og ris i dybe tallerkener.

Top fisk med sauce.

Drys med forårsløg.

Server med limebåde.