
Kød, sauce og kartofler! Nogle gange skal det bare være nemt. Aftenens opskrift byder på vidunderlig mad med skønne ingredienser. Vi ovnbager svinemørbrad, og laver en lækker cremet sennepssauce med honning og hvidløg. Vi serverer kød og sauce med smukke grønne dildkartofler, og en sprød æbleslaw.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
12.5 g
Honning
250 g
Svinemørbrad
12 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Dild
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
75 g
Snittet kålsalat
4 g
Bouillon
1 stk
Æble

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak dild groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde, halve skiver. Halver kartofler (uskrællet).

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt*, og steg i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag øverst i ovnen i 12-13 min. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

Bland æble, snittet salat [1/2 pose, 2P] og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Kom kartofler i gryden med kogende vand*, og kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2P], sennep og et skvæt vand* i en lille skål.

Hæld vand fra kartofler. Tilsæt dild (gem lidt til anretning), og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt en klat smør til kartoflerne.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt sennepssauce, grøntsagsbouillon og madlavningsfløde, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen, og rør godt rundt. Skær svinemørbrad i skiver.

Anret svinemørbrad, dildkartofler og æbleslaw på tallerkener. Top med sennepssauce. Drys med resterende dild.