Ovnbagt halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt halloumi

Ovnbagt halloumi

med ratatouille, persille og bulgur

Bag halloumi, der får en spændende smag af vores færdiglavede krydderiblanding med det smukke navn Middelhavsdrøm i ovnen. Halloumien får selskab af ​​zucchini, aubergine, peberfrugt og tomater, som forvandles til en velsmagende ratatouille. Vi serverer halloumi og ratatouille med lækker cremet bulgur, som blandes med persille.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

½ stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

2 g

Middelhavsdrøm

200 g

Halloumi

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Bredbladet persille

pose

Kruspersille

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)581 kcal
Energi (kJ)2433 kJ
Fedt25.89 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat44.27 g
Sukker15.8 g
Protein32.86 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær zucchini [½ stk, 2P], aubergine [½ stk, 2P], peberfrugt og tomat i 2 cm tern. Skær rødløg i 1 cm både. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland grøntsager, rosmarin, hvidløg, Mamas Favorit, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i et ildfast fad. Bag i ovnen i 20-25 min. Vend grøntsager halvvejs.

Bag halloumi
2

Vend halloumi med Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P]. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg halloumi i 1 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i 15-17 min.

Kog bulgur
3

Bring saltet vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Kog bulgur i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

Hak persille
4

Hak persille groft.

Bland bulgur
5

Tilsæt persille (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* til gryden med færdigkogt bulgur, og vend sammen. Skær halloumi i tynde strimler. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til bulguren.

Server
6

Anret bulgur i skåle. Top med rataouille og halloumi. Drys med resterende persille.