HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnbagt Halloumi
topBanner
Ovnbagt halloumi

Ovnbagt halloumi

med ratatouille, persille og bulgur

Bag halloumi, der får en spændende smag af vores færdiglavede krydderiblanding med det smukke navn Middelhavsdrøm i ovnen. Halloumien får selskab af ​​zucchini, aubergine, peberfrugt og tomater, som forvandles til en velsmagende ratatouille. Vi serverer halloumi og ratatouille med lækker cremet bulgur, som blandes med persille.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkglutenæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

110 g

Zucchini

½ stk

Aubergine

1 stk

Gul peberfrugt

2 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

2 g

Middelhavsdrøm

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2432.4519 kJ
Kalorier (kcal)581.3699 kcal
Fedt25.8888 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat44.2724 g
Sukker15.8 g
Protein32.8587 g
Salt2.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Ildfast fad
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær zucchini [½ stk, 2P], aubergine [½ stk, 2P], peberfrugt og tomat i 2 cm tern. Skær rødløg i 1 cm både. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland grøntsager, rosmarin, hvidløg, Mamas Favorit, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i et ildfast fad. Bag i ovnen i 20-25 min. Vend grøntsager halvvejs.

2

Vend halloumi med Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P]. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg halloumi i 1 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i 15-17 min.

3

Bring saltet vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Kog bulgur i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.

4

Hak persille groft.

5

Tilsæt persille (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* til gryden med færdigkogt bulgur, og vend sammen. Skær halloumi i tynde strimler. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til bulguren.

6

Anret bulgur i skåle. Top med rataouille og halloumi. Drys med resterende persille.