Skip to main content
Ostebagt kylling

Ostebagt kylling

med frisk tomatsalsa og srirachamayonnaise

4.1
(374)

Kylling, ost og tomat. Tre fantastiske ingredienser, som de fleste elsker, og som kan tilberedes i mange forskellige kombinationer. I aften bager vi kylling med ost, og serverer den med en frisk tomatsalsa med rødløg. Ovnbagte kartofler og peberfrugt, en spicy srirachamayonnaise og frisk koriander fuldender aftenens mesterværk.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Løg

2 stk

Tomat

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)620 kcal
Energi (kJ)2596 kJ
Fedt22.3 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat57.6 g
Sukker14.5 g
Kostfibre6.9 g
Protein46.4 g
Salt2.2 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered løg og tomat
2

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Skær tomat i 2 cm tern.

Lav tomatsalsa
3

Bland tomat og rødløg i en mellemstor skål, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

Bag kylling
4

Krydr kylling med et nip salt, og overfør til et ildfast fad.

Bag i ovnen i 10 min, når kartoflerne har 20 min tilbage.

Tilsæt ost
5

Top kylling med finrevet ost efter 10 min, og bag videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og osten er smeltet.

Imens, pluk koriander.

Skær kylling i 1 cm skiver.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kartofler og peberfrugt i dybe tallerkener.

Top med kylling, tomatsalsa og koriander.

Server med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image