Skip to main content
One pan kylling-'ratatouille'

One pan kylling-'ratatouille'

med ostetoppet baguette

Ratatouille er en ægte fransk klassiker med squash, tomat og aubergine. I aften laver vi den med et lille tvist og steger kylling, som vi kommer i sammen med vores unikke krydderiblandinger Hvide Løjer og Urter og Middelhavsdrøm. Vi serverer retten med persille og ostetoppet baguette. Bon appétit!

Tags:
Hurtig
Mere grønt
Proteinrig
Under 650 kcal
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

390 g

Hakkede tomater m. basilikum

1 stk

Zucchini

½ stk

Aubergine

½ stk

Løg

4 g

Hvide Løjer & Urter

2 g

Middelhavsdrøm

4 g

Bouillon

½ g

Chiliflager

1 stk

Kruspersille

1 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

20 g

Parmigiano Reggiano

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til gryderet

½ dl

Vand til gryderet

½ tsk

Sukker til gryderet

1 spsk

Smør til brød

Næringsindhold

Energi (kJ)2379 kJ
Kalorier (kcal)569 kcal
Fedt17.5 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat53 g
Sukker19.6 g
Kostfibre8.8 g
Protein46.8 g
Kolesterol8.3 mg
Salt4.8 g
Potassium151.3 mg
Calcium125.9 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme. 

Steg kylling med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Overfør til en tallerken. 

Forbered grøntsager
2

Imens, hak zucchini og aubergine i grove tern. 

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Lav ratatouille
3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grøntsager i 3-4 min, eller indtil gyldne og bløde. 

Sænk til middel varme.

Tilsæt kylling, hakkede tomater, Hvide Løjer og Urter, Middelhavsdrøm, bouillon, vand, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 10-12 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bag brød
4

Imens, halver brød. 

Smør brød med smør, og drys med ost. 

Placer brød på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden. 

Forbered persille
5

Hak persille groft. 

Server
6

Anret ratatouille i skåle. 

Top med persille og chiliflager. 

Server med brød.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.