
Prøv vores hurtige version af en græsk souvlakiwrap. Her kombinerer vi lunt tortillabrød med stegte kartofler, souvlaki-krydret kød, salat med græsk ost og citrondressing med kernemælk. Den smager som var du på Kreta, men den tager inden tid at lave hjemme i dit eget køkken!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Løg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
8 g
Souvlaki-krydderi
(Kan indeholde spor af: Æg, Fisk, Sennep, Sesam, Soja, Selleri, Krebsdyr, Mælk)
100 g
Romainesalat
½ stk
Kartoffeltern, forkogte
50 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Tomat
50 ml
Citrondressing med kærnemælk
(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg kartofler med halvdelen af Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil gyldne.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med resterende Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak tomat groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Smuldr græsk ost.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Fyld tortillabrød med kød og kartofler.
Top med halvdelen af salat, græsk ost, tomat og rødløg.
Dryp med citrondressing, og rul sammen til wraps.