Skip to main content
Nem svine- og kalvekødswrap
Nem svine- og kalvekødswrap

Nem svine- og kalvekødswrap

med græsk ost og citrondressing

Prøv vores hurtige version af en græsk souvlakiwrap. Her kombinerer vi lunt tortillabrød med stegte kartofler, souvlaki-krydret kød, salat med græsk ost og citrondressing med kernemælk. Den smager som var du på Kreta, men den tager inden tid at lave hjemme i dit eget køkken!

Tags:
Lynhurtig
Comfort Food
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sennep
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

8 g

Souvlaki-krydderi

(Kan indeholde spor af: Æg, Fisk, Sennep, Sesam, Soja, Selleri, Krebsdyr, Mælk)

100 g

Romainesalat

½ stk

Kartoffeltern, forkogte

50 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Tomat

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder: Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2843 kJ
Kalorier (kcal)679 kcal
Fedt30.5 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat261.9 g
Sukker18.3 g
Kostfibre29.9 g
Protein58 g
Salt8.8 g
Trans Fat0.1 g
Potassium151.8 mg
Calcium10.4 mg
Iron0.2 mg

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg kartofler og kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg kartofler med halvdelen af Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 7-8 min, eller indtil gyldne.

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket svine-/kalvekød med resterende Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt. 

Forbered råvarer
2

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak tomat groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Smuldr græsk ost.

Varm tortillabrød
3

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyld tortillabrød med kød og kartofler.

Top med halvdelen af salat, græsk ost, tomat og rødløg.

Dryp med citrondressing, og rul sammen til wraps.