Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Har du prøvet at lave nachos? Det er virkelig nemt, og smager forrygende. Vi topper tortillachips med revet gouda, bager dem gyldne, og topper dem med en frisk crème fraiche-dressing. Vi serverer vores nachos med den lækreste mangosalsa med koriander, lime, chili og rødløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Mango
1 stk
Lime
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Koriander
½ stk
Rødløg
1 stk
Rød chili
¼ tsk
Salt til salsa
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med revet gouda.
Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Skær lime i både.
Hak rødløg fint.
Hak koriander groft.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Bland mango, et skvæt limesaft, chili, rødløg, koriander, salt og peber i en stor skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Bland crème fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.
Server nachos på bagepladen, og dryp med crème fraiche-dressing.
Server med mangosalsa.