topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Nachos med spicy mangosalsa

Delevenlig ret | og crème fraiche-dressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Har du prøvet at lave nachos? Det er virkelig nemt, og smager forrygende. Vi topper tortillachips med revet gouda, bager dem gyldne, og topper dem med en frisk crème fraiche-dressing. Vi serverer vores nachos med den lækreste mangosalsa med koriander, lime, chili og rødløg.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

100 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Mango

1 stk

Lime

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 pose

Koriander

½ stk

Rødløg

1 stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3771 kJ
Kalorier (kcal)901 kcal
Fedt57.8 g
Mættet fedt27.6 g
Kulhydrat73.9 g
Sukker23.4 g
Protein19.3 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Lav nachos
1

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med revet gouda.

Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.

2

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Skær lime i både.

Hak rødløg fint.

Hak koriander groft.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Bland mango, et skvæt limesaft, chili, rødløg, koriander, salt og peber i en stor skål. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

3

Bland crème fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

4

Server nachos på bagepladen, og dryp med crème fraiche-dressing.

Server med mangosalsa.