Spaniskinspireret salat med grøntsager og mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaniskinspireret salat med grøntsager og mozzarella

Spaniskinspireret salat med grøntsager og mozzarella

med kalamataoliven og balsamicodressing

Vores Spaniskinspirerede salat med bagte grøntsager og mozzarella bringer de solrige smage fra Middelhavet ind i dit køkken. Nyd både smagen af bagte kikærter, kalamataoliven og rucola, for denne fyldige salat er let, frisk og perfekt til enhver lejlighed.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Celery
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

195 g

Kikærter

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

4 g

Hello Sunrise

12 ml

Balsamico

1 stk

Tomat

40 g

Rucola

125 g

Mozzarella

30 g

Kalamataoliven

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 tsk

Sukker til dressing

2 spsk

Olie til dressing

½ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2358 kJ
Kalorier (kcal)564 kcal
Fedt31.6 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat49.7 g
Sukker13.6 g
Kostfibre10.7 g
Protein21.1 g
Salt4.5 g
Trans Fat0.1 g
Potassium870.6 mg
Calcium24.4 mg
Iron1.3 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern. 

Hæld væde fra kikærter.

Skær rødløg i 1 cm både.

Bag grøntsager
2

Fordel kartofler, rød peber, gulerod, rødløg og kikærter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav balsamicodressing
3

Imens, bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Forbered råvarer
4

Skær tomat i 1 cm både.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Hak oliven groft.

Tilsæt rucola
5

Skyl rucola.

Lad færdigbagte grøntsager køle lidt af, og vend med rucola.

Server
6

Anret grøntsager i dybe tallerkener.

Top med mozzarella, tomat og oliven.

Dryp med balsamicodressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image