Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med dette overdådige snackbræt fyldt med lækre, italienske antipasti! Du kan både se frem til et hjemmebagt focaccia med soltørrede tomater, hvidløgsmarinerede kalamataoliven, en frisk capresesalat, prosciutto, gedeost og ikke mindst en herlig calabresepesto. Med dette snackbræt bliver der simpelthen ikke et øje tørt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
120 g
Calabresepesto
125 g
Mozzarella
1 stk
Basilikum
12 ml
Balsamico
2 stk
Tomat
50 g
Soltørrede tomater
1 stk
Pizzadej
1 stk
Rosmarin
1 stk
Hvidløgsfed
70 g
Kalamataoliven
1 stk
Citron
100 g
Prosciutto
100 g
Gedeost
1 spsk
Olie til brød
¼ tsk
Salt til brød
½ spsk
Olie til oliven
½ spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.
Overfør pizzadej til et ildfast fad smurt med en smule olivenolie. Stræk forsigtigt dejen ud, så den passer i formen.
Dryp med olivenolie, og prik huller med fingrene.
Hak soltørrede tomater groft.
Top dej med soltørrede tomater, og tryk dem ned i dejen.
Krydr med salt, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldent og gennembagt.
TIP: Hvis dejen er svær at strække ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Halver citron.
Hak rosmarinblade groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland kalamataoliven, olivenolie, et stort skvæt citronsaft, hvidløg og rosmarin i en lille skål.
Hæld væde fra mozzarella.
Skær tomat i 1/2 cm tynde skiver.
Skær tomat i 1/2 cm tynde skiver.
Bland olivenolie, balsamico, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær et par skiver af focaccia, og anret brød på et stort bræt.
Anret capresesalat ved at skifte mellem tomat og mozzarella. Dryp med balsamicodressing, og pynt med basilikumblade.
Anret calabresepesto i en lille skål.
Server med prosciutto, gedeost og marinerede oliven.