Italiensk snackbræt | med hjemmelavet focaccia
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk snackbræt | med hjemmelavet focaccia

Italiensk snackbræt | med hjemmelavet focaccia

Delevenlig ret | Nyd med venner og familie

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med dette overdådige snackbræt fyldt med lækre, italienske antipasti! Du kan både se frem til et hjemmebagt focaccia med soltørrede tomater, hvidløgsmarinerede kalamataoliven, en frisk capresesalat, prosciutto, gedeost og ikke mindst en herlig calabresepesto. Med dette snackbræt bliver der simpelthen ikke et øje tørt!

Allergener:
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Calabresepesto

125 g

Mozzarella

1 stk

Basilikum

12 ml

Balsamico

2 stk

Tomat

50 g

Soltørrede tomater

1 stk

Pizzadej

1 stk

Rosmarin

1 stk

Hvidløgsfed

70 g

Kalamataoliven

1 stk

Citron

100 g

Prosciutto

100 g

Gedeost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til brød

¼ tsk

Salt til brød

½ spsk

Olie til oliven

½ spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5221 kJ
Kalorier (kcal)1248 kcal
Fedt64.7 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat111.6 g
Sukker15.4 g
Kostfibre7.2 g
Protein52.4 g
Salt10.8 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Lav focacciabrød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Overfør pizzadej til et ildfast fad smurt med en smule olivenolie. Stræk forsigtigt dejen ud, så den passer i formen.

Dryp med olivenolie, og prik huller med fingrene. 

Hak soltørrede tomater groft. 

Top dej med soltørrede tomater, og tryk dem ned i dejen.

Krydr med salt, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldent og gennembagt.

TIP: Hvis dejen er svær at strække ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Mariner oliven
2

Halver citron.

Hak rosmarinblade groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland kalamataoliven, olivenolie, et stort skvæt citronsaft, hvidløg og rosmarin i en lille skål.

Forbered capresesalat
3

Hæld væde fra mozzarella.

Skær tomat i 1/2 cm tynde skiver.

Skær tomat i 1/2 cm tynde skiver.

Bland olivenolie, balsamico, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Skær et par skiver af focaccia, og anret brød på et stort bræt.

Anret capresesalat ved at skifte mellem tomat og mozzarella. Dryp med balsamicodressing, og pynt med basilikumblade.

Anret calabresepesto i en lille skål.

Server med prosciutto, gedeost og marinerede oliven.