Rødbede-og appelsinsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rødbede-og appelsinsalat

Rødbede-og appelsinsalat

Delevenlig ret | med ostecreme og estragon

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Skab glæde rundt om middagsbordet for store og små med den perfekte rødbedesalat. Forkæl smagsløgene med en pisket ostecreme, syrlig appelsin og bagt rødbede, som toppes med sprøde hasselnødder og aromatisk estragon.

Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Appelsin

1 pose

Estragon

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

6 stk

Rødbede

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til grøntsager

½ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Sukker til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2521 kJ
Kalorier (kcal)602 kcal
Fedt33.2 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat61.3 g
Sukker45.8 g
Protein20.2 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag rødbede
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødbede (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

Forbered topping
2

Imens, hak hasselnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Smuldr salatost i en dyb tallerken.

Tilsæt yoghurt, sukker og et nip peber. Pisk indtil cremet, 1-2 min.

Forbered råvarer
3

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i tynde skiver.

Hak estragon groft.

Server
4

Anret rødbede og appelsin på tallerkener.

Top med ostecreme, og drys med estragon og hasselnødder.