Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Skab glæde rundt om middagsbordet for store og små med den perfekte rødbedesalat. Forkæl smagsløgene med en pisket ostecreme, syrlig appelsin og bagt rødbede, som toppes med sprøde hasselnødder og aromatisk estragon.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Appelsin
1 pose
Estragon
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
6 stk
Rødbede
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
½ spsk
Olie til grøntsager
½ tsk
Salt til grøntsager
½ tsk
Sukker til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødbede (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.
Imens, hak hasselnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Smuldr salatost i en dyb tallerken.
Tilsæt yoghurt, sukker og et nip peber. Pisk indtil cremet, 1-2 min.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i tynde skiver.
Hak estragon groft.
Anret rødbede og appelsin på tallerkener.
Top med ostecreme, og drys med estragon og hasselnødder.