
Lav sjov og spas i køkkenet med disse minipizza-ansigter! Brug peberfrugt, kalamataoliven og frisk tomat til at lave de skøreste ansigter, I kan komme på. Overskydende grøntsager ryger direkte ned i den friske salat med spinat, agurk og honning-sennepsdressing.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
30 g
Oliven
1 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
195 g
Hakkede tomater
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
100 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til salat

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Skær pizzadej ud i fire stykker, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 10-12 cm i diameter.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Hak oliven groft.
Skær tomat i tynde skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Bland hakkede tomater, ketchup, Hello Sunrise, salt og et nip peber i en lille skål.
Smør pizzadej med tomatsauce, og drys med cheddar/gouda.
Lav forskellige ansigter på pizza med oliven, tomat og peberfrugt.

Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Imens, skyl spinat.
Skær agurk i tynde skiver.
Bland spinat, agurk, honning-sennepsdressing, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Tilsæt overskydende grøntsager fra pizzaerne.

Anret to pizzaer pr. person på tallerkener.
Server med salat.