Skip to main content
Mild rejekarry

Mild rejekarry

med nudler og ingefærstegt pak choi

4.3
(1,7 t)

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

½ stk

Citrusfrugt

150 g

Rejer

(Indeholder: Krebsdyr)

100 ml

Kokosmælk

30 g

Rød karrypasta

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

150 g

Mienudler

(Indeholder: Hvede, Gluten)

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold

Energi (kJ)2207 kJ
Kalorier (kcal)528 kcal
Fedt18.8 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat66.9 g
Sukker14.1 g
Kostfibre5.3 g
Protein21 g
Salt4.3 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. 

Hak rejer groft på et andet skærebræt.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil mør.

Tilsæt pak choi og ingefærpasta, og steg videre i 2 min.

Tilsæt karrypasta, og steg i yderligere 1 min.

Lav rejekarry
3

Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker [1 tsk | 2 tsk] og rejer. Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemtilberedte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Kog nudler
4

Imens, tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Tilsæt et skvæt limesaft, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og chiliflager.

Server med resterende limebåde. 

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image