
Mild kartoffelkarry
med kikærter & agurke-raita
Her får du superlækker kartoffelkarry, hvor kartoflerne bliver bagt inden de tilsættes karryen. Karryen får smag og fylde af kikærter, spinat, tomater, ingefær og yoghurt. Serveres med bagt aubergine og en sprød og lækker agurke-raita.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Curry-on
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
stk
Agurk
60 g
Spinat
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Kikærter
1 stk
Aubergine, graffiti
500 g
Kartofler
20 g
Cashewnødder
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
8 g
Mild Mahal
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt
2 dl
Vand
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler og aubergine i 2 cm tern. Fordel i hver sin side på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Drys med halvdelen af Mild Mahal, krydr med salt* og peber*, og vend sammen (hold kartofler og aubergine adskilt). Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv ingefær og hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen. Tilsæt kikærter, ingefær, hvidløg og salt*, og steg i 1 min. Tilsæt Curry-on og resterende Mild Mahal, og steg i yderligere 1 min.
Tilsæt hakkede tomater og vand* (se ingrediensliste), og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Hak cashewnødder groft. Riv agurk groft, og pres væde fra gennem en si. Bland agurk og halvdelen af yoghurt i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Kom spinat, bagte kartofler og resterende yoghurt i karryen, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.
Anret kartoffelkarry med kikærter i dybe tallerkener. Top med aubergine og agurke-raita. Drys med cashewnødder.