HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMild Kartoffelkarry
topBanner
Mild kartoffelkarry

Mild kartoffelkarry

med kikærter & agurke-raita

Her får du superlækker kartoffelkarry, hvor kartoflerne bliver bagt inden de tilsættes karryen. Karryen får smag og fylde af kikærter, spinat, tomater, ingefær og yoghurt. Serveres med bagt aubergine og en sprød og lækker agurke-raita.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælknødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Curry-on

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

150 g

Agurk

1 pakke

Spinat

20 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

8 g

Kikærter

½ tsk

Aubergine, graffiti

2 dl

Kartofler

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

Hvidløgsfed

Ingefær

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1664.981 kJ
Kalorier (kcal)397.94 kcal
Fedt16.91 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat37.57 g
Sukker17.4 g
Protein17.287 g
Salt4.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler og aubergine i 2 cm tern. Fordel i hver sin side på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Drys med halvdelen af Mild Mahal, krydr med salt* og peber*, og vend sammen (hold kartofler og aubergine adskilt). Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv ingefær og hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen. Tilsæt kikærter, ingefær, hvidløg og salt*, og steg i 1 min. Tilsæt Curry-on og resterende Mild Mahal, og steg i yderligere 1 min.

3

Tilsæt hakkede tomater og vand* (se ingrediensliste), og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil saucen er let tyknet.

4

Hak cashewnødder groft. Riv agurk groft, og pres væde fra gennem en si. Bland agurk og halvdelen af yoghurt i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Kom spinat, bagte kartofler og resterende yoghurt i karryen, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kartoffelkarry med kikærter i dybe tallerkener. Top med aubergine og agurke-raita. Drys med cashewnødder.