topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild kartoffelkarry

Mild kartoffelkarry

med kikærter & agurke-raita

Her får du superlækker kartoffelkarry, hvor kartoflerne bliver bagt inden de tilsættes karryen. Karryen får smag og fylde af kikærter, spinat, tomater, ingefær og yoghurt. Serveres med bagt aubergine og en sprød og lækker agurke-raita.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Curry-on

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

stk

Agurk

60 g

Spinat

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Aubergine, graffiti

500 g

Kartofler

20 g

Cashewnødder

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

8 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt

2 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)398 kcal
Energi (kJ)1665 kJ
Fedt16.91 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat37.57 g
Sukker17.4 g
Protein17.29 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler og aubergine i 2 cm tern. Fordel i hver sin side på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie*. Drys med halvdelen af Mild Mahal, krydr med salt* og peber*, og vend sammen (hold kartofler og aubergine adskilt). Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered råvarer
2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv ingefær og hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen. Tilsæt kikærter, ingefær, hvidløg og salt*, og steg i 1 min. Tilsæt Curry-on og resterende Mild Mahal, og steg i yderligere 1 min.

Lav karry
3

Tilsæt hakkede tomater og vand* (se ingrediensliste), og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Lav agurke-raita
4

Hak cashewnødder groft. Riv agurk groft, og pres væde fra gennem en si. Bland agurk og halvdelen af yoghurt i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland kartoffelkarry
5

Kom spinat, bagte kartofler og resterende yoghurt i karryen, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kartoffelkarry med kikærter i dybe tallerkener. Top med aubergine og agurke-raita. Drys med cashewnødder.