topBanner
Mild karry

Mild karry

med kylling, kartofler & koriander

Du koger denne lækre karryret på kartofler, gulerødder og kokosmælk, og krydrer med ingefær, hvidløg og gult karrypulver. Retten er ganske mild, så du sagtens kan servere den for hele familien, og de ovnstegte kyllingestykker gør helt klart middagen mere interessant - uanset om du spiser med fingrene eller bruger bestik. Server med sprøde tortillabrød, og giv karryen et endeligt frisk touch ved at drysse koriander over.

Tags:Børnevenlig
Allergener:gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Kyllingelår

4 g

Gul karrypulver

(Kan indeholdeKan indeholde spor af sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

300 g

Kartofler

1 stk

Koriander

250 ml

Kokosmælk

1 pose

Spinat

2 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4291 kJ
Kalorier (kcal)1026 kcal
Fedt47 g
Mættet fedt26 g
Kulhydrat72 g
Sukker11 g
Protein78 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Læg kylling i et stort ildfast fad. Dryp med olivenolie. Drys med 1/2 karrypulver. Krydr med et nip salt og peber. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Riv hvidløg og ingefær. Hak løg fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak koriander groft.

3

Opvarm en smule olivenolie i en gryde ved middelhøj varme, når kyllingen har 15 min tilbage i ovnen. Steg løg, gulerod og kartofler i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og resterende karrypulver. Lad simre i 1 min.

4

Tilsæt kokosmælk og vand. Lad simre i 6-7, eller indtil kartoflerne er møre. Tag gryden af varmen. Tilsæt spinat og salt. Rør sammen.

5

Opvarm en anden stegepande ved middelhøj varme. Pensl tortillabrød med en smule olivenolie. Steg tortillabrød i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.

6

Anret karry i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med sprødstegte tortillabrød.