HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMild Karry
topBanner
Mild karry

Mild karry

med kylling, kartofler & koriander

Du koger denne lækre karryret på kartofler, gulerødder og kokosmælk, og krydrer med ingefær, hvidløg og gult karrypulver. Retten er ganske mild, så du sagtens kan servere den for hele familien, og de ovnstegte kyllingestykker gør helt klart middagen mere interessant - uanset om du spiser med fingrene eller bruger bestik. Server med sprøde tortillabrød, og giv karryen et endeligt frisk touch ved at drysse koriander over.

Tags:Børnevenlig
Allergener:gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

660 g

Kyllingelår

2 stk

Koriander

¼ tsk

Gulerod

1 dl

Spinat

Kokosmælk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Kartofler

Løg

Hvidløgsfed

Gul karrypulver

(Kan indeholdesulfitter)

Ingefær

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2618.5144 kJ
Kalorier (kcal)625.84 kcal
Fedt19.36 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat60.704 g
Sukker1.7 g
Protein50.416 g
Salt2.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Læg kylling i et stort ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Drys med 1/2 karrypulver. Krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Riv hvidløg og ingefær. Hak løg fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak koriander groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme, når kyllingen har 15 min tilbage i ovnen. Steg løg, gulerod og kartofler i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og resterende karrypulver. Lad simre i 1 min.

4

Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 6-7, eller indtil kartoflerne er møre. Tag gryden af varmen. Tilsæt spinat og salt*. Rør sammen.

5

Opvarm en anden stegepande ved middelhøj varme. Pensl tortillabrød med en smule olivenolie*. Steg tortillabrød i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.

6

Anret karry i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med sprødstegte tortillabrød.