topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild karry

Mild karry

med kylling, kartofler & koriander

Du koger denne lækre karryret på kartofler, gulerødder og kokosmælk, og krydrer med ingefær, hvidløg og gult karrypulver. Retten er ganske mild, så du sagtens kan servere den for hele familien, og de ovnstegte kyllingestykker gør helt klart middagen mere interessant - uanset om du spiser med fingrene eller bruger bestik. Server med sprøde tortillabrød, og giv karryen et endeligt frisk touch ved at drysse koriander over.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

660 g

Kyllingelår

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

250 ml

Kokosmælk

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Kartofler

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Gul karrypulver

1 stk

Ingefær

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)372 kcal
Energi (kJ)1556 kJ
Fedt8.96 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat60.7 g
Sukker1.7 g
Protein10.42 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Tilbered kylling
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Læg kylling i et stort ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Drys med 1/2 karrypulver. Krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Riv hvidløg og ingefær. Hak løg fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak koriander groft.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme, når kyllingen har 15 min tilbage i ovnen. Steg løg, gulerod og kartofler i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og resterende karrypulver. Lad simre i 1 min.

Lav karry
4

Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 6-7, eller indtil kartoflerne er møre. Tag gryden af varmen. Tilsæt spinat og salt*. Rør sammen.

Steg brød
5

Opvarm en anden stegepande ved middelhøj varme. Pensl tortillabrød med en smule olivenolie*. Steg tortillabrød i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.

Server
6

Anret karry i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med sprødstegte tortillabrød.